Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

2018-04-07

Säljare sökes till Bengtssons Maskin

Har du tidigare erfarenhet av försäljning? Söker du en spännande tjänst där du ansvarar för företagets hela säljprocess? Då är detta tjänsten för dig!

Bengtssons Maskin är en stabil partner inom svensk industri sedan 1913. Hög kompetens och service är nyckelord inom företaget som dagligen arbetar med kundanpassade lösningar som stärker kundernas konkurrenskraft. Tillsammans med kvalitetsprodukter från världsledande leverantörer inom segmenten Transmission och Tools är Bengtssons Maskin en trygg partner på den skandinaviska marknaden. Företaget är en del av den internationella industrikoncernen Indutrade som sedan 2005 är börsnoterade.

Bengtssons Maskin har sitt huvudkontor i Arlöv, men är verksamma över hela Sverige. Företaget söker nu en säljare för företagets norra region. Som säljare kommer du ansvara för hela säljprocessen, vilket innefattar att prospektera fram företag för att boka och genomföra möten.

Rekryteringsuppdraget hanteras av StudentConsulting för Bengtssons Maskins räkning. Uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att anställning sker direkt i företaget Bengtssons Maskin. Företaget erbjuder goda anställningsförmåner. Utöver detta erbjuds en bra marknadsmässig lön.

Anställningen är tänkt att påbörja 1/8–2018.

Detta söker vi:
Jobbet som säljare och företagets ansikte utåt ställer stora krav på personliga egenskaper. Vi vill att du som söker har ett stort ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du ska kunna ta egna initiativ och driva på arbetet, samt leverera en hög kvalitet på ditt arbete. Du ska kunna leverera goda resultat på egen hand och trivas med att arbeta tillsammans med andra för att uppnå goda resultat för organisationen. Jobbet som säljare kommer ställa stora krav på din egna analysförmåga och omdöme.

Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta mot företag är det meriterande. Det är inga krav på utbildning, men det ses som meriterande om du har någon tidigare teknisk utbildning. Att kunna tala och skriva på såväl svenska som engelska är ett krav.

Beskrivning av StudentConsulting:
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport.
Hitta din framtid på: studentconsulting.se

Välkommen in med din ansökan!

Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info@bengtssons-maskin.se

Partners
Enerpac
www.enerpac.com
Regina
www.reginachain.net
Endo
www.endo-kogyo.co.jp
Spinea
www.spinea.sk
Rud
www.rud.com
Köster
www.koester-heide.de