Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

Kundsupport till Bengtssons Maskin

Vi förstärker vår organisation och utökar nu med en medarbetare på vår kundsupport.

Som Kundsupport kommer du att ingå i ett team bestående av fem kollegor där du ger support till företagets nordiska kunder. Du har även daglig kontakt med leverantörer och fungerar som ett internt stöd för företagets utesäljare, vilka du har regelbunden kontakt med och supporterar i olika ärenden. I kundsupportteamet arbetar ni tillsammans där ni startar förmiddagen med ett teammöte för att gå igenom dagen gällande fördelningen av arbetsuppgifter, vilka utmaningar som finns och hur ni på bästa sätt kan hjälpas åt inom teamet.

I din roll som Kundsupport fyller du därmed en viktig funktion i organisationen då du blir ansiktet utåt gentemot bolagets kunder och bidrar till deras upplevelse av företaget. För att få en bra introduktion till rollen kommer du att få utbildning i interna system och produkter men vi ser gärna att du har ett eget tekniskt intresse.

Arbetsuppgifter
Ta emot inkommande samtal och mail från kunder, leverantörer och säljare
Order- och inköpsregistrering
Teknisk support

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet från ett servicerelaterat yrke, meriterande från en liknande roll där du använt telefon och mail som dina främsta arbetsverktyg.
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då både språken kommer att användas i tjänsten

Meriterande
Ett tekniskt intresse

Som person är du en problemlösare som lägger stor vikt vid att leverera hög service. Du är flexibel, kommunikativ och anpassar ditt bemötande utefter situationen och behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8.00-16.30

Placering: Arlöv. Hit tar du dig lättast med bil eller tåg. Tågstationen ligger 200 meter från kontoret.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bengtssons Maskins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Bengtssons Maskin AB
Sedan 1913 har Bengtssons Maskin AB tillhandahållit mekaniska transmissioner och kunskap för att möjliggöra en driftsäker och ekonomisk produktion inom svensk industri. Bengtssons Maskin AB omsätter ca 140 MSEK och har 29 anställda. Deras huvudkontor finns i Arlöv och de ingår i börsnoterade Indutrade AB.

Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info(at)bengtssons-maskin.se

Partners
Spinea
Renk
Rud
AMF
Franke
Regina