Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

Supply Chain Coordinator till Bengtssons

2019-12-04

Din roll som Supply Chain Coordinator är centrerad till ansvarsområden inom logistikflödet där du hanterar allt från inköp, leveranser, lagerplanering och transport till kontakt med såväl kunder som leverantörer. Du behöver därför ha förmågan att se helheten från inköp till leveransbevakning och kund.

En viktig del i din roll är optimering av inköp då det är viktigt att säkerställa att rätt produkter finns tillgängliga vid rätt tillfälle och på rätt plats för lägsta möjliga kostnad. Det handlar om att balansera alla delar av leveranskedjan för att optimera hela processen. Här fyller du en viktig funktion i att analysera inköpen för en optimal lagerhållning och blir därmed en nyckelfunktion för förbättringar kopplat till lagerhållning och leveranser i organisationen.

För att få en bra introduktion till rollen kommer du självklart att få utbildning i interna system och produkter och gå bredvid en erfaren kollega för bästa möjliga start!

Arbetsuppgifter
Hantera och analysera inköp
Lageroptimering
Leveransbevakning och leveransavvikelser
Kontakt med interna och externa parter, framförallt leverantörer och kunder
Skapa och administrera tillverkningsorder
Delta i kontinuerliga förbättringsaktiviteter i det dagliga arbetet med inköp och leveranser

Vi söker dig som
Har en avslutad utbildning inom inköp, logistik eller motsvarande. Alternativt att du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska då många leverantörer du kommer ha kontakt med inte är svensktalande

Meriterande
Teknisk kunskap och intresse

För att trivas i rollen behöver du vara organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Samtidigt behöver du ha en analytisk och problemlösande förmåga där du även tar egna initiativ och tänker utanför givna ramar. Du har nödvändigtvis inte olja på händerna, men du är nyfiken på hur produkterna och branschen egentligen fungerar. Med förmåga att prioritera i kombination med en skarp helhetssyn kan du ta grundade beslut som håller i längden.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8.00-16.30

Placering: Arlöv. Hit tar du dig lättast med bil eller tåg. Tågstationen ligger 200 meter från kontoret.


Klicka på länken nedan till höger för mer information


Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info(at)bengtssons-maskin.se

Partners
Enerpac
Rud
Endo
Regina
Eckart
Renk