Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

Information om Covid-19

2020-03-27

Vi på Bengtssons följer de officiella riktlinjerna för coronaviruset och gör vad vi kan för att bidra till att minska smittspridningen i samhället. Vi vidtar alla försiktighetsåtgärder som uppmanas av våra myndigheter. Medarbetarna stannar hemma vid symptom av sjukdom och arbetet kan utföras hemifrån utan begränsningar. Vi följer även Indutrades instruktioner för smittåtgärd.

Samtliga av våra tjänster sker utan fysisk kontakt med våra kunder. Utöver att begränsa smittspridningen vill vi även fortsätta driva våra kunders verksamheter så att Svensk industri branschen håller sig starkt som möjligt.

I snart 108 år i branschen har Bengtssons Maskin varit med om många utmanande omständigheter. Det är i allra högsta mål att kunna erbjuda tjänster och produkter till våra kunder trots alla utmaningar. Vi kommer hålla igång som vanlig och förse våra kunders behov utan onödiga avbrott.

Var försiktig och ta hand om er.

Hälsningar,

Bengtssons Maskin

Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info(at)bengtssons-maskin.se

Partners
Rud
Endo
Nitchi
Franke
Köster
Eckart