Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

Säljsupport till Bengtssons Maskin

2021-02-19

Bengtssons maskin söker en medarbetare till vår Säljsupport.

Du kommer att ingå i ett team bestående av fem kollegor som arbetar nära våra nordiska kunder i samarbete med distriktsansvariga försäljningsingenjörer samt leverantörer. Våra kunder är maskinbyggare och slutförbrukare som ställer stora krav på teknisk support och professionellt bemötande med hög servicenivå. Tjänsten innebär att du kommer att ha frekvent kontakt med våra leverantörer som är
de absolut bästa inom sitt område.
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning av industriella produkter med blick för att göra affärer och skapa
kundrelationer. Du har teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en daglig kontakt med våra kunder, leverantörer och säljare som en spindel i nätet. Din huvuduppgift kommer vara att förvalta, förstärka & förbättra vår affärsmässiga relation med kund.

Om dig
Du är en driven och teknikintresserad person som är intresserad av att göra affärer och optimala lösningar gällande produktflöden. Du är en lagspelare som anammar våra visioner och värdegrunder och arbetar därefter. Förutom svenska så är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav. Att förstå övriga skandinaviska språk samt finska är högst meriterande.

Sista ansökningsdatum är den 31/03.

Ansökan skickas till Pål Pullen,
pal.pullen(at)bengtssons-maskin.se
Vid frågor om tjänsten, ring 070-5376402

Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info(at)bengtssons-maskin.se

Partners
Renk
Nitchi
Enerpac
Köster
Franke
Spinea