Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. (Läs mer)

Assembly-Support

Kombinationen av planetväxel och Slewdrive valdes i detta fallet till en applikation i ett reningsverk. (Omrörare)

I det här fallet har vi monterat en Slew Drive med en Apex planetväxel anpassad för kundens servomotor

Kedjemontering

Ofta kan det löna sig att låta oss montera dina specialkedjor. Köper du detaljer från andra leverantörer t.ex. laserskurna medbringare eller formsprutade plastdetaljer kan vi administrera detta och sköta montaget.
Naturligtvis tar vi då även hand om kvalitetskontroll och logistik.

Bilden visar några exempel på kedjor monterade i vår Assembly-support i Arlöv.

Indexbord med drivsystem

Vi monterar våra indexeringsbord till kompletta enheter med motorväxel och axelkoppling. I de flesta fall är samtliga ingående komponenter ur vårt eget sortiment, men har du önskemål om särskilda fabrikat på t.ex elmotorn tar vi hand om detta.

ASSEMBLY-Support

En stor och växande del av Bengtssons Maskin är vår monteringsavdelning. Här monterar vi egna och andra leverantörers produkter till större delsystem som sedan levereras till kund.
Det kan handla om enkla eller komplicerade kedjor eller kompletta växlar som kombineras med axelkopplingar och elmotorer.

Vi ansvarar för inköp/kvalitetskontroll/montering/provkörning och levererar efter kundens avropsorder. Våra kunder friställer egen kapacitet och minskar sina administrationskostnader samtidig som man får en partner som ansvarar för ett större system.

Tillverkning och montering av vinkelväxel

För en av våra kunder har vi uppdaterat en vinkelväxel i specialutförande som vi nu även tillverkar och monterar. Uppdraget var att modernisera konstruktionen för bättre funktion och lägre ljudnivå samt svara för tillverkning av alla ingående detaljer samt montering och provkörning.

Vill du ha mer information om vår tillverknings- och monteringskapacitet av specialväxlar ber vi dig kontakta någon av våra säljare.

Montering av specialväxel

Till denna växel tillverkar vi alla ingående kugghjul. Växelhus och elmotor köper vi från utomstående leverantörer. Varje växel testkörs efter montage.

Fråga någon som kan!

Ring 040-6807300 eller maila oss på
info(at)bengtssons-maskin.se

Partners
AMF
Regina
Spinea
Franke
Enerpac
Rud